Spo[r]tlicht 20 november 2015 - Peel en Maas TV Venray

Laden...
612 Bekeken
Published

In deze nieuwe uitzending van het Peel en Maas TV-programma Spo[r]tlicht staat dit keer tweespanmenner Erik Couwenberg uit Veulen centraal.
In het programma Spo[r]tlicht wordt een (top)sporter uit de gemeente Venray geportretteerd. Zowel de sporter zelf als mensen uit zijn directe omgeving zoals familie, trainer, teamgenoten en concurrenten komen in dit programma aan het woord. Spo[r]tlicht geeft als het ware ‘een kijkje in de keuken’ van het leven van de sporter en wordt maandelijks uitgezonden. Dit programma komt tot stand door een samenwerking tussen Audica Video en Van den Munckhof BV.
__­­­­­__­_

Peel en Maas TV is sinds december 2008 de jongste mediatak van Van den Munckhof BV. Op Peel en Maas TV wordt momenteel elke dinsdag- en vrijdagavond het Peel en Maas Journaal uitgezonden met nieuws, reportages en interviews. De woensdag- en zaterdagavond staan in het teken van themaprogramma's als Venray in bedrijf op locatie, Venray in bedrijf aan tafel, Spo[r]tlicht en Venray van toen. Uitzending gemist? Kijk dan op www.peelenmaasvenray.nl.

Categorie
Peel en Maas journaal Sport
Wees de eerste die een reactie plaatst.