Gennep Cougars H1 verslaat ongeslagen koploper Venlo Sport Crusaders H1 (17-11-2013)

Laden...
529 Bekeken
Published

Cougars wint in BoxmeerNa de sensationele overwinning tegen Venlo in eigen huis, volgde deze week de uitwedstrijd tegen buurman Akros in Boxmeer.Cougars speelt tegen het tweede team van Akros, een niet te onderschatte tegenstander met een aantal bankspelers van het eerste en oud spelers van het eerste team van Akros in de gelederen. Dit team beschikt over een aantal spelers die van afstand de trekker over kunnen halen. Dit vereiste een andere aanpak als de wedstrijd tegen Venlo. Middels een actieve drie twee zone probeerde Cougars de schutters uit Boxmeer aan banden te leggen, de uitvoering daarvan was naar behoren. Akros vond maar sporadisch de vrije man. Aanvallend moest Cougars het opnemen tegen een man to man defense. Het eerste kwart gebeurde dat nog aftastend, maar in het tweede kwart nam Cougars een royale voorsprong, ruststand 17-37. Na de ruststand kreeg Cougars het een stuk lastiger. Akros ging pressen en speelde daarna een 1-3-1 defense. De spelers in Gennep waren in dit kwart even de organisatie kwijt en maakte te veel fouten, met veel turnovers tot gevolg. Om zichzelf in het vierde kwart weer te herpakken. Eindstand 44-62. Man van the match was Aaron Dekker, Dekker speelde ijzersterk onder de borden een scoorde maar liefs 26 punten.Scoreverloop:Aaron Dekker: 26 puntenSorin Feron: 17 puntenMarcel de Ruyter: 6 puntenNick Dekker: 4 puntenWim Tebarts: 4 puntenJeroen Bruil: 2 puntenRandy Brons: 2 puntenKoen Builtjes: 1 punt