Bij een 2-1 voorsprong tegen tien man van VVV heeft FC Zwolle even aan de eredivisie mogen ruiken -

Laden...
616 Bekeken
Published
Bij een 2-1 voorsprong en staand tegenover tien man van VVV heeft FC Zwolle zondagmiddag even aan de Eredivisie mogen ruiken. Ahmed Musa punterde die droom drie minuten voor tijden aan duigen: 2-2.Makkelijk ging het allerminst voor de manschappen van Wil Boessen. De Limburgers eindigden het duel met negen man nadat Balasz Toth en Michael Timisela beiden met rood van het veld moesten.Zwolle kwam na een klein halfuur spelen op 0-1 via een benutte strafschop van Sjoerd Ars. Vlak voor rust flikte Balasz Toth dat kunstje aan de andere kant, waardoor de ruststand 1-1 was.Met die stand kon het kwartje naar beide kanten vallen, maar zeker na de 1-2 van Nassir Maachi en de tweede gele kaart van Toth, had Zwolle de beste kansen. Ahmed Musa dacht daar echter anders over en produceerde drie minuten voor tijd de 'winnende' gelijkmaker: 2-2. De directe rode kaart van Timisela kon daar niets meer aan veranderen.