Jongerenprogramma Spang 7 november 2012 - Peel en Maas TV Venray

Laden...
213 Bekeken
Published
In deze uitzending van het jongerenprogramma Spang wordt onder meer aandacht besteed aan de opening van discotheek Pilot in Ysselsteyn, het popfestival Zomaarpop in Oirlo en 'monkey business'. Spang wordt gemaakt door een enthousiaste groep jongeren uit de gemeente Venray.

Spang is het jongerenprogramma van Peel en Maas TV. 'Spang' is straattaal voor spannend, lekker, mooi, sexy. In het programma komen allerlei onderwerpen die onder Venrayse jongeren van 15 tot en met 25 jaar leven aan bod. Spang, dat een keer in de maand wordt uitgezonden op Peel en Maas TV, wordt gemaakt door een enthousiaste groep jongeren uit de gemeente Venray, in samenwerking met van den Munckhof BV. De uitzending begint om 19.00 uur en wordt om het uur herhaald tot en met donderdag 8 november 18.00 uur.

---------------------------------------------------------------------------------

Peel en Maas TV is sinds december 2008 de jongste mediatak van Van den Munckhof BV. Op Peel en Maas TV wordt momenteel elke maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagavond het Peel en Maas Journaal uitgezonden met nieuws, reportages en interviews. De woensdag- en zaterdagavond staan in het teken van themaprogramma's als Venray in bedrijf op locatie, Venray in bedrijf aan tafel, Spo[r]tlicht, De passie van, Spang, Onder vier ogen, Venray van toen, Onder vier ogen en De geheimen van. Op zondagavond, in het weekoverzicht, wordt teruggeblikt op de belangrijkste gebeurtenissen van de afgelopen week. Uitzending gemist? Kijk dan op www.peelenmaasvenray.nl.


Peel en Maas TV is te ontvangen via het digitale netwerk van Ziggo op kanaal 43.
Categorie
Jongeren
Wees de eerste die een reactie plaatst.