Featured

Agnes Stijnen in gesprek met het team van het Limburg Festival over de Corona-editie.

Laden...
278 Bekeken
Published

Agnes Stijnen in gesprek met het team van het Limburg Festival over de Corona-editie. Anders, maar niet minder leuk!.
Normaal verrast het Limburg Festival zijn bezoekers met bijzonders theater op bijzondere locaties. Maar voor het eerst in 38 jaar is dit niet mogelijk. Echter… het festival zou zichzelf niet zijn als ze hier niet iets op gevonden hebben. Want kan de bezoeker niet naar het festival komen, dan komt het festival naar de bezoeker. En wel met Limburg Festival TV!

Martijn Crins en zijn crew rijden in een Volkswagen busje door heel Midden-Limburg op zoek naar unieke verhalen van vrijwilligers, artiesten en bezoekers. Verder zijn er interviews, optredens, sketches en meer. Woody the human Jukebox staat elke avond ergens op het terras uw verzoeknummers te spelen. Limburg Festival TV is van 12 t/m 16 augustus elke dag om 20.00 uur online te bekijken met elke dag een nieuwe uitzending. Zowel op Facebook als op onze website. Dus… tune in en beleef het festival vanuit je luie stoel!

Limburg Festival Kindermiddag
Al jaren stond elke donderdag prominent de gratis Limburg Festival Kindermiddag op het programma. Helaas zou in 2020 Corona roet in het eten hebben gegooid. Maar gelukkig kunnen we zeggen dat de Limburg Festival Kindermiddag doorgaat! De jeugd heeft de toekomst - ook in de theaterwereld - dus hoe tof is dat we deze creatieve middag vol theater en workshops wel gewoon kunnen aanbieden. Op initiatief van en in nauwe samenwerking met de ECI Cultuurfabriek.

Met de voorstellingen ‘Dit Dat Dans’ van SALLY Dansgezelschap Maastricht, Meneer Monster met ‘Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft!’ en ’t Magisch Theatertje met de voorstelling ‘Floor en Ferdinand’. Daarnaast is er de dansworkshop Eendjes van SALLY Dansgezelschap Maastricht, de Theaterkist, een ballon­nenplooier en een boeiende workshop ‘Beelden bedenken’

LET OP: ivm de Corona-regels moet je voor enkele voorstellingen wel reserveren. Dat gaat heel eenvoudig: ga naar onze website en klik op de homepage op ‘Kindermiddag 2020’.
Talkshow Live
Zaterdagavond is bij Hotel De Abdij in Horn de Limburg Festival Talkshow Live. Onze tafelheer martijn gaat in gesprek met o.a. Gedeputeerde Ger Koopmans over de cultuurstatus van (Midden-)Limburg. Daarnaast in er een muzikaal intermesso van Woody the human Jukebox. Entree is gratis maar reserveren voor deze avond is verplicht! Kijk op www.limburgefstival.nl voor alle info.
Wij hopen dat we jullie dit jaar toch kunnen verrassen met een bijzondere editie van ons festival! Het wordt anders, maar niet minder leuk!

Categorie
Fun
Wees de eerste die een reactie plaatst.