Venray in bedrijf aan tafel, 13 maart 2013 - Peel en Maas TV Venray

Laden...

Bedankt! Deel het met je vrienden!

Je vind deze video niet leuk. Bedankt voor je feedback!

Toegevoegd by admin
239 Bekeken
In het programma Venray in bedrijf aan tafel praat presentator Rob van Lieshout in hotel Asteria met drie gasten over actuele zaken uit het Venrayse bedrijfsleven. De gasten aan tafel zijn dit keer: Kiki Jaspers (Kiki Fotografie), burgemeester Wilma Delissen van de gemeente Peel en Maas (vanuit haar functie als voorzitter van Regio Venlo, Hoofdstad van de Smaak) en Geert Linders en Bert van Asten(Expert Deurne).
De elevator pitch wordt verzorgd door Monique Janssen van Jemo (fondsenwerving en advies, projectmanagement en agogische dienstverlening) en de gedichten worden voorgedragen door Bjorn Poels van Kees Werkt!


-------------------------------------------------------

Peel en Maas TV is sinds december 2008 de jongste mediatak van Van den Munckhof BV. Op Peel en Maas TV wordt momenteel elke maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagavond het Peel en Maas Journaal uitgezonden met nieuws, reportages en interviews. De woensdag- en zaterdagavond staan in het teken van themaprogramma's als Venray in bedrijf op locatie, Venray in bedrijf aan tafel, Spo[r]tlicht, De passie van, Spang, Onder vier ogen, Venray van toen, Onder vier ogen en De geheimen van. Op zondagavond, in het weekoverzicht, wordt teruggeblikt op de belangrijkste gebeurtenissen van de afgelopen week. Uitzending gemist? Kijk dan op www.peelenmaasvenray.nl.


Peel en Maas TV is te ontvangen via het digitale netwerk van Ziggo op kanaal 43
Categorie
Bedrijven

Plaats reactie

Reacties

Wees de eerste die een reactie plaatst.