VVVVenlo heeft het tweede promotie-degradatieduel tegen Volendam met 2-0 gewonnen - VVV zet Volendam

Laden...
634 Bekeken
Published
VVV-Venlo heeft het tweede promotie-degradatieduel tegen Volendam met 2-0 gewonnen. Donderdag wonnen de Venlonaren al met 2-1 in Volendam. VVV heeft daarmee de voorlaatste horde voor lijfsbehoud in de eredivisie met succes met genomen.Al in de 6e minuut kwam de thuisploeg op voorsprong. Robert Cullen tekende namens VVV voor de 1-0. De 5500 toeschouwers in Stadion de Koel zagen een slechte wedstrijd. Beide defensies grossierden in fouten zodat er wel veel kansen ontstonden. Aan Venlose kant was het vooral Musa die veel kansen miste. Hij was wel de aangever bij de 2-0 die invaller Ruud Boymans maakte in de 64e minuut. In de slotfase zette Volendam wel nog aan maar het resulteerde niet meer in een tegentreffer.