VVV-Venlo heeft met veel pijn en moeite een overwinning meegenomen uit Volendam. De plaatselijke FC

Laden...
553 Bekeken
Published
VVV-Venlo heeft met veel pijn en moeite een overwinning meegenomen uit Volendam. De plaatselijke FC verloor met 2-1, maar zal zeker kansen ruiken in de aanloop naar de return van zondag.Volendam verloor tijdens de slotfases van de eerste en de tweede helft even de concentratie en dat kostte de ploeg uiteindelijk de kop. Bij een corner vlak voor rust zat Roy Bakkenes helemaal mis en zijn schampschot belandde voor de voeten van Robert Cullen, die van dichtbij de 1-0 kon maken.VVV kreeg de voorsprong zo in de schoot geworpen, waar Volendam juist de beste kansen creƫerde. Jack Tuijp mocht alleen door op Dennis Gentenaar, maar kwam niet voorbij de sterk spelende doelman. Melvin Platje mocht op elf meter van het VVV-doel uithalen, maar schoot hopeloos ver over. De verdiende gelijkmaker viel pas na 68 minuten, uit een mooie vrije trap van Platje.Volendam vloog er daarna vol op, maar wist het overwicht niet te benutten. Vrijwel de enige goede actie van Ahmed Musa leverde aan de kant wel meteen een goal op. De spits tikte een steekbal van El-Akchaoui handig voorbij de uitkomende Robbin Ruiter.