Korte verslag, VVV / Helmond Sport D1 - DVO D1. - Korte verslag, VVV / Helmond Sport D1 - DVO D1.

Laden...
677 Bekeken
Published
Op zaterdag 17 maart speelden we de uitwedstrijd tegen VVV Helmond sport D1.Na een mooie bustocht met de Bus van Lindetours door het centrum van Venlo kwamen we uiteindelijk bij Seacon Stadion. De Koel, hier tegenover ligt het sportpark Merelweg, waar de jeugd van VVV Helmond Sport D1 haar thuiswedstrijden speelt.Een aantal weken geleden hadden wij de thuiswedstrijd tegen hun met 2-0 verloren en de mannen van Sittard wilden dus nog iets recht zetten.In de eerste helft hadden zij een groot veldoverwicht maar het maken van doelpunten was in het begin van de wedstrijd nog iets te moeilijk, mede door het goede keeperswerk van VVV.Zelf kregen we ook wel enkele mooie kansen, maar Jorn en Rory, die met hun snelheid de Venlose achterhoede danig op de proef stelden, konden niet scoren.5 minuten voor de eerste helft wist de Venlose speler toch met een mooi schot het eerste doelpunt te maken. We gingen rusten met een 1-0 achterstand.Na de rust liep het bij ons iets beter en kregen we ook weer verschillende kansen, maar wat ons in de thuiswedstrijd wel lukte, lukte ons vandaag niet. De mannen van Venlo waren vandaag beter in het scoren.Loet kreeg na een afgeslagen aanval de bal voor zijn hoofd waardoor Sjoerd uit de dug out moest invallen.Hierna werd het voor ons toch hoog tijd om iets aan de achterstand te gaan doen.Guy nam het initiatief en van de ene na de andere aanval rolde op het vijandelijke doel af.Het was uiteindelijk weer VVV Helmond sport, die met een laag afstandsschot in de uiterste hoek, de achterstand vergrootte tot 4-0. Een positieve gedachte hierbij is, dat we volgens Europese voetbalmaatstaven nu in de volgende ronde Willem 2 / RKC D1. tegenkomen, thuis welteverstaan. http://vvdvo.wordpress.com/