Fun Fun

Filmroute is onderdeel van Cityjoy.nl

Fun Food Facts Film
Welkom
Login / Aanmelden

Nieuws


 • De Venlose Kalender, met alle data die voor de inwoners van Venlo van belang zijn

   

   

   
   
  De Venlose Kalender, met alle data die voor de inwoners van Venlo van belang zijn, tevens voorzien van de mooiste foto's van Venlo vanuit bijzonder perspectief! Te koop bij Plus Benders Venlo & Blerick en Boekhandel Koops, voor slechts € 12,95.
  Beschrijving
  Wanneer is de Vastelaovend en de Venloop? Op welke Duitse dagen kunnen we al die 'Pruuse' weer verwachten? Wanneer is er weer Lekker Venlo, het Zoks Festival en het Zomerparkfeest? Wat is er in september allemaal te doen in Venlo? 

  De Venlose Kalender geeft je een antwoord op al deze vragen! Te koop bij Plus Benders in Venlo en Blerick, Readshop Benders en Boekhandel Koops, voor slechts € 12,95 (dat is iets meer dan 1 euro per maand).

  Het ideale cadeau om te geven of krijgen met Kerstmis!

   

  Lees meer »

 • Cross met een jeep door de waanzinnige omgeving van Arcen

  Cross met een jeep door de waanzinnige omgeving van Arcen, kom met een groep paintballen of leer boogschieten. Het kan allemaal bij Avontuur in Arcen, een activiteitenaanbieder die gespecialiseerd is in spannende groepsuitjes. Dus steek je handen uit de mouwen en gooi je remmen los in de groene omgeving van Limburg. De activiteiten zijn geschikt voor jong en oud en worden allemaal in de buitenlucht uitgevoerd. Er zijn speciale arrangementen samengesteld zodat je naast een heerlijke dagje crossen op een kickbike of een buggy, ook een lekkere lunch of maaltijd nuttigt! Ga bijvoorbeeld op stampotten safari of een inspannende bbq-tocht. Stel het perfecte dagje uit zelf samen en plan een avontuurlijke verjaardag, familiedag of bedrijfsuitje. Er is voor ieder budget wel een uitje te vinden en natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om met korting te boeken.

  http://www.uitmetkorting.nl/avontuur-in-arcen/kortingsbon-avontuur-in-arcen/   Lees meer »

 • De Hertog Jan Proeverij bestaat 30 jaar en dat wordt groots gevierd op 16 en 17 juni met de “Arcener Bierfeesten”.


  Nog even en dan is het zover! Een traditie die ruim 20 jaar geleden verdween wordt weer nieuw leven ingeblazen. Vierden we de laatste editie nog op 9 mei 1991 op het brouwerijterrein van Hertog Jan, dit jaar zullen de bierfeesten plaats vinden in het weiland pal naast de Hertog Jan Proeverij.

  De reden voor deze bierfeesten is ontstaan naar aanleiding van het 30-jarig jubileum van Café de Hertog Jan Proeverij.  Wij denken dat dit een unieke kans is om de bierfeesten nieuw leven in te blazen. In tegenstelling tot het "Arcener Oktoberfest" krijgen de bierfeesten een zomers tintje! Daar waar de  oktoberfeesten bekent staan om hun Duitstalige schlagers, zullen de bierfeesten in het teken staan van vrolijke zomerse klanken. Diverse bands uit de regio en van ver daar buiten zullen er twee dagen lang voor zorgen dat het zo gezellig zal zijn als 21 jaar geleden. Onder andere zullen Christopher Green, Pinchitos Caliente, Kennèh en verschillende joekskappellen de revue passeren. Op de zaterdagavond gaat het dak eraf met “ZOEMAAR”.

  Vaderdagpicknick
  Zondag 17 juni  valt samen met Vaderdag. We konden ons geen betere dag bedenken dan deze dag. Want laten we eerlijk zijn: vaders komen graag in de Hertog Jan Proeverij. En waar kun je beter Vaderdag vieren dan in de tent naast de Hertog Jan Proeverij, pal tegenover de Hertog Jan brouwerij. We beginnen deze dag al vroeg met een Vaderdagpicknick. Vanaf 11.00 uur tot 14.00 uur kunt u op de Duitse tafels en banken genieten van een lekkere picknick. Wij zorgen voor het eten en drinken en u hoeft alleen nog maar een deken mee nemen als u dat graag wilt. Na de Vaderdagpicknick zullen er diverse joekskapellen uit de regio optreden.  

  Ook aan de kleintjes is gedacht.  Op beide dagen is er een carrousel aanwezig voor de allerkleinsten en voor de grotere kinderen is er een circus waar ze zelf aan deel kunnen nemen. Uiteraard is er ook een springkussen aanwezig waar ze zich lekker op kunnen uitleven.

  We verwelkomen u graag op de 5e Arcener bierfeesten op 16 en 17 juni in de feestweide naast de Hertog Jan Proeverij en pal tegenover de Hertog Jan brouwerij. 


  Voor het complete programma en info kijk op www.bierfeestenarcen.nl

  Lees meer »

 • Zondag 13 mei is het weer zover, het is MOEDERDAG!


  Hét ideale Moederdagscadeau

  Op Moederdag, zondag 13 mei, de Grote Moederdagshow in Theater de Maaspoort!

  Een ode aan alle moeders! Dat wordt de allereerste Grote Moederdagshow onder leiding van presentator Frans Pollux. Een team van drie Limburgse zangers neemt het met hulp van de zaal op tegen een team van niet-Limburgse zangers. Allemaal hebben ze een bijzonder verhaal over hun moeder. De teamcaptains zijn de Limburgse Gé Reinders en de Brabantse chansonnier Gerard van Maasakkers. Natuurlijk wordt er ook door alle gasten gezongen onder begeleiding van de band POLLUX. Moeders in de zaal maken kans op de prestigieuze titel ‘Moeder van het Jaar’. Kaarten via 

  http://t.co/8oV2nPgf 

  Een productie van Hippoproducties (www.hippoproducties.com)   Lees meer »

 • We volgen Monique Désar op de voet, haar voorbereidingen voor haar Fashionshow op 2 mei in Domani in Venlo.

  We volgen Monique Désar op de voet, haar voorbereidingen voor haar Fashionshow op 2 mei in Domani in Venlo.

  Het is ongelofelijk hoe ze het voor elkaar krijgt, een team van meer dan 40 mensen en zelfs onze eigen Harold Dückers ( inmiddels internationaal ) heeft ze weten te paaien.

  Iedereen zet zich in voor haar, wil haar helpen deze “droom “ te verwezenlijken. Het kan ook niet anders, met haar vlotte babbel, haar innemende persoonlijkheid en de manier hoe ze i n het leven staat weet Monique een groep mensen om zich heen te verzamelen die allemaal dezelfde visie hebben en hard willen werken om iets te bereiken.

  Het wereldje is keihard, dat heeft ze inmiddels al ervaren, soms is het lachen soms is het huilen maar het hoort er nou eenmaal bij. Monique is op eigen krachten zover gekomen, met haar positieve instelling, hard werken en haar openheid.

  Ondanks dat deze Fashionshow begon als een “grap”droomt ze toch al stiekem over een volgende show. Maar hoe ze dat wil verwezenlijken weet ze nog niet. Er zal toch ook geld moeten zijn en sponsoren.

  De laatste jurken worden nu gemaakt, fotoshoots worden er gepland, afspraken gemaakt, en interviews gehouden. Deze laatste weken zijn nog erg druk voor haar.

  Plankenkoorts ,en af en toe een onzekere bui maar ze slaat zich er dapper doorheen.

  Een ding is zeker! Ze heeft veel mensen nieuwsgierig gemaakt en op 2 mei zal Venlo in het teken staan van ………..

   

  Désar Design!
  Lees meer »

 • Rodan Viveno (Vitaal, Venlo, Noord)

  Rodan "Viveno" is de centrale (Rodan) zwemlocatie in de regio. Rodan "Viveno" is gelegen op industrieterrein de Noorderpoort in Venlo, achter het Van der Valk motel en langs de Autobaanafslag van de A67 naar Velden. In het nieuwe zwembad, dat volledig beheerd en gexploiteerd wordt door Rodan, worden tal van zwemactiviteiten aangeboden voor iedere leeftijdsgroep. Aangrenzend kunnen, vanuit een luxe horeca ruimte, alle activiteiten "live" gevolgd worden. Het bad is voor de waterzuivering uitgerust met een hypermodern elektrolyse systeem. Hierdoor hoeft er niet meer met chloor gewerkt te worden. Het zwemwater is hierdoor vriendelijker voor ogen, huid, oren en longen. Rodan Viveno is inmiddels geopend en momenteel worden alle zwemactiviteiten geleidelijk (o.b.v. aanbod) opgestart. Buiten de ABC zwemlessen zijn er ook verscheidene andere zwem mogelijkheden, o.a. banen zwemmen, Aqua Jogging, Fittertainment, Aqua Zumba, zwemfeesten en gezinszwemmen. Lees meer »

 • Nog steeds volgen we Monique Désar,

  Deze dame is volop bezig met de voorbereidingen voor haar aankomende Fashionshow op 2 mei. De dagen zijn te kort voor haar, staat soms om 6 uur op om alles draaiende te houden want ze heeft immers ook een gezin en een baan. De laatste 2 maanden gaan in en er zijn nog wel wat kledingstukken te maken en dingen te regelen. Ze wil alles tot in de puntjes verzorgd hebben.

  Monique werkt daarnaast 2 dagen in de week als gastvrouw bij Holland Casino, geeft speluitleg of rondleidingen of staat bij de entree om mensen te verwelkomen en dat is niet alles want zaterdags staat ze langs het voetbalveld om haar zoontje te zien voetballen. Naast de glitter en glamour dus ook het gewone dagelijkse leven.

   Respect want inmiddels is ze nu al 4 maanden elke vrije minuut bezig met haar show, wellicht zal een week vakantie in mei haar goed doen.

  Monique heeft na haar show al nieuwe dromen.

  En hoopt stiekem dat een van haar creaties in een Fashionmagazine gepubliceerd zal worden.

  Misschien te hoog gegrepen zegt ze zelf, maar je moet blijven Dromen, aldus Monique

  www.desardesign.nl

  foto

  fotograaf: Perry v/d Leuvert

  Model : Valerie de Groot

  Mua : Fabienne van der Weijden

  Styling& Design :Monique Désar  Lees meer »

 • Wil jij ook wel eens op de foto in een ontwerp van Monique Désar?


  Wil jij ook wel eens op de foto in een ontwerp van Monique Désar?
  en wil je dan ook nog eens hier een prachtig schilderij van?
   
  Dat kan!!!
  Reserveer dan NU kaarten voor de Fashionshow& Expositie van Monique Désar en Els Hendrikx
   
  Wees er snel bij want vol=vol!
   
  reserveren via dit telefoonnummer 06-40437277
  ticket €10 in de voorverkoop  Lees meer »

 • Monique Désar heeft Nog nooit zelf een modeshow gezien.

  Hoe gek kan het lopen.

  Terwijl ze zelf nog nooit een modeshow heeft gezien weet Monique Désar toch precies wat er allemaal gedaan moet worden. Modellen regelen, visagisten, fotografen, belichting, muziek, er zijn zoveel dingen waar ze aan moet denken maar ze is niet te stoppen. Zelfs de pr neemt ze voor haar eigen rekening.

  Monique had gehoopt van de week bij een echte modeshow aanwezig te mogen zijn van een zeer getalenteerde ontwerper. Helaas was het uitgenodigde gezelschap select. Jammer, maar voor haar juist weer de motivatie om dan ook maar helemaal als een “groentje”eraan te beginnen.

  Waar ze de kennis vandaan haalt weet ze zelf niet, mensen noemen haar autodidact.

   Nog altijd is ze druk, zoekende naar sponsoren, materialen, en is dagelijks bezig met de collectie. Zo nu en dan is er onzekerheid, bang dat mensen te veel van haar verwachten, want het was immers de eerste opzet om een showtje te geven voor haar familie en vrienden, niet wetende dat Fashionbloggers, pr bureaus en modellenbureaus hierop zouden afkomen.

  Een van haar modellen (woonachtig in New York) voorspelt dat Monique binnen nu en 3 jaar Amsterdam Fashionweek zal veroveren. Monique haar creaties zijn anders, en dat is wat de mensen zoeken. Net dat beetje anders. Met haar zijn velen die voorspellen dat ze “groot “gaat worden, maar daar wil ze zelf niets van weten, blijft toch ook weer die nuchtere huismoeder die haar Passie heeft gevonden.

  Juist deze houding is haar kracht, het feit dat ze “gewoontjes” is maakt haar toegankelijk voor vele mensen. en warme persoonlijkheid met een hoge gunfactor.

  Wij zijn trots dat deze dame in Venlo woont  en weten zeker dat we nog heel veel van haar gaan horen.

  Foto: Model Annemarie Rhebergen Fotograaf /Marius Suiker Visagie  Jaqueline Walet/Designs Monique Désar  Lees meer »

 • Désar is "groen" bezig..

  In veel van haar collectiestukken zitten materialen verwerkt die wij mensen weg zouden gooien.
  Parapluhoesjes, plastic champagneglazen (voor eenmalig gebruik) of afval van de bouw.
   
  Zonder dat Monique het dus zelf in de gaten heeft zou het dus zomaar kunnen zijn dat ze voldoet aan het Cradle to cradle principe (100% hergebruik van materialen)
   
  Désar noemt zich zelf geen "normale designer" .
  Geen tekeningen vooraf maar een ontwerp begint bij het zien van bepaalde materialen.
  Stoffen zijn dus absoluut niet het belangrijkste in de collectie van Monique, die ze dus alleen gebruikt om van het kledingstuk een compleet geheel te maken.
   
  Wellicht zouden enkele ontwerpen van Désar niet misstaan op de Floriade.
   
  Bent u nieuwsgierig geworden, kom dan 2 mei naar Domani in Venlo, waar Monique haar collectie zal showen  in samenwerking met kunsternares Els Hendrikx.
  kaartjes reserveren via dit nummer 06 40437277
   
  Op de foto ziet u een kledingstuk wat compleet is vervaardigd uit weggegooide parapluhoesjes.
   
  Lees meer »

 • Al meerdere berichten hebben we gepost over Monique Désar en haar Fashionshow op 2 mei in Domani.


  Wat sommigen misschien nog niet weten is dat deze modeshow is gekoppeld aan een Expositie van Els Hendrikx uit Sprundel.
   
  Els raakte afgelopen jaar geïnspireerd door het ontwerp "plastic dress"van Monique en besloot het na te schilderen.
  Voor Els was dit het begin van een reeks schilderijen geïnspireerd door Modellenfoto's .
  Een prachtige serie,  met passie geschilderd en naadloos aansluit bij de wervelende show.
   
  Passie, de grote overeenkomst tussen Els en Monique.
  De liefde , het gevoel en de emoties, in beiden hun werk zie je dit terug.
  Els is net zoals Monique een vrouw die niet achter de keukentafel wil blijven staan.
  Afgelopen jaar was ze erg druk, mede ook door het schrijven van haar boek , een autobiografie over haar roerige leven.
  Waarschijnlijk zal het boek in het voorjaar in de winkels liggen.
   
  Maar deze dames zitten niet stil, want hoe druk ze momenteel ook zijn, zijn ze ook alweer bezig met een nieuw project.
  Na het uitbrengen van het boek ,wil de kunstenares een serie schilderijen presenteren "Emotions".
  Elk schilderij geeft elk hoofdstuk van het boek weer, met daarin de bijbehorende emotie.
   
  het model "Janice Paschen " wat de twee bij mekaar bracht, zal ook deze keer een grote rol spelen in dit geheel.
  Janice is een model dat perfect bepaalde emoties neer kan zetten.
  glimlachen op een foto is makkelijk maar de emoties die Els op het doek neer wil zetten zijn stuk voor stuk niet makkelijk maar Janice kan dit perfect.
   
  Dit project is dus een nieuwe uitdaging, waarin Janice poseert, Wiek van Poppel fotografeert, Monique de ontwerpen en visagie voor haar rekening neemt, en Els alles op het doek zal vereeuwigen.
   
  willen jullie de show bijwonen??
  reserveren kan via dit telefoonnummer 06- 40437277
   


  Lees meer »

 • finaliste Eva Rutten Miss Holland Now in de Fashionshow van Monique Désar

  nog 3 dagen wachten, dan wordt bekend wie Miss Holland of the year zal worden.
  finalist, Eva Rutten is een van de drie en tevens een van de modellen van onze Venloosche Monique Désar tijdens haar Fashionshow in mei.
  Monique Désar is trots, trots op Eva maar ook trots op haar zelf.
  Al weken prijkt het prachtige ontwerp van haar op de website van Miss Holland now. www.misshollandnow.com
   
  Vorig jaar ontwierp Monique deze bikini voor Eva, die was genomineerd als Miss Bikini World Model 2011.
   
  " ik herinner me nog het moment dat ze me vroegen om dit ontwerp te maken, het was als een droom en enorm overweldigend om te beseffen dat deze bikini naar China zou gaan,  dat was heel erg griezelig maar vooral echt kicken !! "
   
  Drie weken lang werkte Monique aan haar ontwerp en zo ontstond haar eigen Monique 's Secret zoals Eva het af en toe noemde.
  Monique bleef Eva volgen ook tijdens haar reis in China maar helaas voor Eva geen wereldtitel.
  Momenteel woont Eva in New York en is daar druk bezig met een internationale modellencarierre.
   
  We zijn dus ook erg verheugd om deze dame 2 mei in Venlo te mogen verwelkomen!
  Monique maakt ons steeds nieuwschieriger wie ze allemaal heeft weten te strikken voor haar show, en wie ze allemaal naar Venlo zal halen.
  op haar gastenlijst staan mensen uit Italie, Belgie, Duitsland en America,
  waarop Monique zelf zegt : " eerst zien dan geloven !  "
   
  Lees meer »

 • De Floriade en de dans van de ZZP-muggen

  De Floriade is in aantocht en dat zullen we weten in deze regio. Tientallen kleine bedrijfjes en ZZP-ers in mijn directe omgeving smeden plannen, bouwen scherpe offertes en sjouwen netwerkmeetings af, in de hoop een goeddoener uit het Floriade A-team aan zich te binden voor een klus. Ik sprak er de afgelopen weken 8, want ook ik hoorde bij de grote wolk ZZP-muggen die om dit potentieel prachtige wereldevent heen zwermen. Ik wilde even mijn ZZP-reality-check doen: lag het aan mij, of hadden meer mensen ‘last’ van de dikke gesloten PR-deuren bij de Floriade? De meeste van deze hardwerkende enthousiastelingen kreeg eveneens nooit een antwoord op hun plannen, offertes, concepten en vragen en een deel van hen zag hun concept of idee zelfs terug in een nieuw, goedkoop, of lullig jasje uitgevoerd door een bedrijf ver weg van Venlo. Toen ik deze dagen de twijfelachtige eer kreeg om het nieuwe grote Floriadeboek te mogen previewen, ging mijn ZZP-licht even uit. In eerste instantie maakt zich een grote opluchting van mij meester: blij dat mijn naam niet in het colofon stond. Uren lang heb ik (in duisternis dus) met verbijstering zitten kijken naar een slechte versie van het Libelle-vakantie-doeboek voor de simpele huisvrouw anno 1979. Alle grafische, typografische, druktechnische en visuele basisregels aan de laars gelapt. Alsof een team stagiaires van de Scheidegger secretaressenopleiding met hun moeders een plakboek hadden gefabriceerd. Het zou best nog een collectorsitem kunnen worden: want na deze eerste misdruk komt waarschijnlijk de goeie versie op de markt. De tekst aan de binnen- én op de kaft van het boek die zegt dat het boek een hoge bewaarwaarde heeft en daarmee dus duurzaam is, is de klap op de vuurpeil. Als je om een slecht gedraaide drol tegenwoordig een duurzaam lintje strikt, dan is het dus helemaal in orde? De drukinktlucht slaat je op de adem bovendien, dus aan die dubbel genoemde duurzaamheid zit zeker een luchtje; waar staat ergens vermeld dat je ademhalingsproblemen op kunt lopen als je het boek te intensief besnuffelt in een gesloten ruimte? Men wil het provinciale overstijgen, maar wel de vriendelijkheid en bourgondische uitstraling van ‘ons Limburg’ laten zien, predikt het Floriadeteam. Hoe doe je dat? Misschien kun je dan beginnen met goed rondkijken in eigen achtertuin. Daar stikt het namelijk van (naar werk snakkende) Limburgse en ook uitheemse randstedelijke ZZP-ers in alle soorten en maten. De tijd dat alle goeie, leuke en hippe dingen alleen in de randstad gemaakt worden en dat de achterlijkheid van de provinciale ingehaald is dankzij snelle sociale media en automobielen en treinen, is dus nog steeds niet voorbij. De regionale economie zou een boost, een opfrisbeurt krijgen van dit prachtige wereld-event. De enige boost die ik tot nu toe heb weten te ontdekken is dat de directie VET boven de Balkenende-norm verdient, de PR directeur op een zeer ongelukkig tijdstip tot provinciaal statenlid ‘geboost’ werd en men geen openheid van cijfers wil geven, ondanks het feit dat de Nederlandse overheid, de belastingbetaler lokaal en landelijk de kosten van dit miljoenentraject dekt. Ja, we ‘boosten’ wat af in ons krimpend Limburg zonder files en straks ook zonder werkende ZZP-ers en tientallen MKB-ers die hun tijd en geld tevergeefs in de belofte heeft gestopt die ‘Floriade’ heet. De economische oppepper geldt dus alleen voor de bestuurders, directeuren. Met een paar ton per jaar en een leuke afscheidspremie in het verschiet waar een normaal mens 3 jaar van kan leven, kan ik ook limburgs gezellig zitten wezen. Sterker nog, voor een ton en goeie leasebak, ben ik DE GEZELLIGSTE LIMBURGER van heel Europa, als het moet. Nadat ik mijn 12e (en waarschijnlijk ook onbeantwoorde) mail en voorstel de deur uit deed, voelde ik me een dommerd en begon ik de nutteloosheid van mijn aanhoudendheid in te zien. Maar dat miserabele gevoel werd meteen de kop ingedrukt toen ik de samenvatting van de Venlo-lezing las: De Venlonaar moet ZELF iets doen aan het belabberde onveilige achterbuurtstadsimago blijkt! Jazeker; de Venlonaar wordt opgeroepen om wuivend en lachend de ‘Floriadetoeristen’ te bejegenen, hun warm de weg te wijzen. No prob. Eureka! Geniaal dat mens! Dat wordt dus mijn vrijwillige bijdrage dit jaar aan de promotie van onze regio en de Floriade: met fris gemoed zal ik op de rotonde (scheelt weer een low budget rotonde-kunstwerk) in klederdracht en zwaaiend met het grote Floriadeboek, bloemen in mijn haar, de toeristen verwelkomen. Het zal ze nog lang heugen, die Bourgondische vriendelijkheid van me. Ik zal eens goed uitpakken en die Japanners, Duitsers en Amerikanen een poepje Venlo laten ruiken. Ik verwacht bussen vol Japanners, verkeersopstoppingen (toch weer file in Limburg) en een meneer van CNN die mij natuurlijk ook op de lijst van ‘European places to be’ opneemt. En als ik dan voldoende publiciteit gegenereerd heb, ga ik nog 1 mail aan de Floriade sturen. Of ik gratis een keer met de kabelbaan mag met mijn oude vader. Want een entreekaartje kan hij zich als karig gepensioneerde bejaarde, of ik als ZZP-er niet permitteren. Dat geld besteed ik o.a. aan benzine om in de file te staan richting Randstad, waar mijn collega’s op Piet Hein Eek-tafels dansen omdat hun omzetcijfers een goeie ‘boost’ kregen dankzij een verre kennis uit Limburg die een goeie ingang had bij de Floriade. Ik word, dankzij mijn ontzettende bourgondische uitstraling regelmatig uitgenodigd namelijk voor inspiratiesessies en om een ‘zachte Limburgse bourgondische mood’ in projecten te injecteren. Dat doe ik als Venlonaar natuurlijk graag, gratis en met 2 vingers in de neus, op 1 been. Want zeg nou zelf, hoe vaak krijg je als Limburger de kans om aan een Piet Hein Eek vergadertafel te mogen aanschuiven, zonder dat je je zachte ‘g’ hoeft te verbloemen en daarmee indirect ook nog eens de regionale economie te versterken. Nou, zelden dus. Ik sluit respectvol af met een ‘Dreej-döbbele-viefklap. Dat is oudste traditie in Venlo: schreeuwen met een glas bier in je hand in een kroeg waar geen hond nog opkijkt van een drol met een lintje, of alweer een ZZP-er die aan de drank is geraakt. Ook na carnaval niet. Tanja Nabben Lees meer »

 • Monique Désar maakt haar eigen regels voor haar Fashionshow op 2 mei in Domani

  Monique Désar maakt haar eigen regels voor haar Fashionshow op 2 mei in Domani
  Druk in de weer met haar creaties, slapeloze nachten en lange dagen.
  Voorlopig heeft ze nog geen rust in haar hoofd. Pas als alles vorm heeft kan ze weer rustig ademen.
  Het is ook wel een ongelofelijk grote organisatie , een modeshow. Kappers zoeken, visagisten zoeken, modellen zoeken, creaties bedenken, alles moet kloppen , van A tot Z.
   
  Haar eerste ontwerp is klaar voor haar collectie 'Extravaganza' , en ondanks dat ze altijd nog steeds roept niet te kunnen naaien, heeft ze het toch maar weer voor mekaar gekregen om een prachtig stuk neer te zetten.
  Mensen zijn onder de indruk van haar creativiteit, haar gedrevenheid en haar doorzettingsvermogen. Maar niet dat alleen, haar charisma , en manier van omgang met mensen is bewonderenswaardig.
  Het is leuk om  haar te volgen, want naast dat ze creatief is is Monique een fervent twitteraar en druk in de weer met de Social Media.
  Op humoristische wijze maakt ze haar omgeving deelgenoot van haar gedachten en hersenspinsels.
   
  Ook  dwingt  ze respect af want Monique heeft haar eigen regels.
  Trekt zich niets aan van de ideale lengte die de modellen moeten hebben, er loopt zelfs een zwanger model mee.
  Het is haar avond, en die wil ze delen met de mensen die ze het gunt , of waar ze al eens mee heeft gewerkt.
  Creëren van kansen,  daar gaat het om, kansen die zij  ook heb gekregen van anderen.
   
  Monique is te volgen op twitter en facebook.


  Lees meer »

 • d’n Discodens 2012 hét beste van twee werelden op een bühne

  Discodens, de naam zegt het al. Carnaval, beter gezegd "vastelaovend" is een stukje cultuur. Venlo levert al jaren een grote bijdrage in Limburg. De "boètezitting", ooit begonnen op een pleintje en inmiddels uitgegroeid tot hét evenement tijdens de "vastelaovend". Niet alleen in Limburg, ook de rest van het land. "och was ik maar bij moeder thuis gebleven", opgepikt door Johnny Hoes. In Venlo geschreven, Limburg veroverd en inmiddels zingt vrijwel iedere Nederlander feilloos mee.

  Dialect, een belangrijk stukje erfgoed. Precies om deze reden is dit feest opgezet: Behoud en met de tijd mee gaan, dat is het doel van stichting d’n Discodens. Met D’n Discodens, die georganiseerd wordt op vrijdag 27 januari, willen ze tijdens de carnavalsperiode iets unieks aanbieden. Door dialectmuziek te combineren met de hedendaagse dancemuziek ontstaat een uiterst verrassende combinatie.

  Uiteindelijk werd het concept omarmt door muzikaal Venlo. Dit heeft er toe geleid dat de dialectband Minsekinder, met tal van hits in de regio, samen met niemand minder dan dj Sam ’o Neall de studio in is gedoken. Sam, geboren Venlonaar, is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse dance scene. Zo is hij op diverse festivals en in verschillende clubs in binnen én buitenland te vinden. Op vrijdag 27 januari staan ze samen voor het eerst op het podium tijdens D’n Discodens.

  De chemie in de studio heeft precies tot het gewenste doel geleid: vastelaovend in een nieuw jasje. Om de samenwerking kracht bij te zetten is bij hun eerste ontmoeting de wens uitgesproken een single op te nemen.Deze single 'van Hert tot Hert' is gratis te downloaden via
  http://www.facebook.nl/discodens.

  Met d’n Discodens hopen wij dit stukje erfgoed over te brengen waardoor alle generaties geprikkeld blijven. Compleet met interactie op sociaal mediaal gebied zal dit op deze avond gepresenteerd worden zoals nog nooit eerder is vertoond.

  Vastelaovend is van iedereen en vóór iedereen. Leer het dialect opnieuw ontdekken...

  Discodens is een gebeurtenis waar de tijd rijp voor is.


  De single is te downloaden via

  http://www.discodens.nl/wp-content/uploads/2011/12/Sam-o-Neall-Minsekinder-Van-hert-tot-hert.mp3

  Lees meer »

 • Venloonice Vrijdag Vanaf 21.00 uur een optreden van TheU2s.

  Vanaf 21.00 uur een optreden van TheU2s. De vier ervaren muzikanten brengen in een unieke tribute-show alle hits uit meer dan drie decennia rockgeschiedenis van de Ierse mega-band U2. Hun authentieke sound en stijl zorgen niet alleen bij U2-Fans voor een indrukwekkende ervaring. TheU2s zijn niet alleen een kopie, maar door middel van individualiteit en spontaniteit  presenteren ze zich als een warme en overtuigende eenheid. Concertgangers vermelden vaak dat tijdens TheU2s-optredens  "de atmosfeer in de zaal verandert" en de band zorgt voor een onvergetelijk concertbezoek. Dit is mede mogelijk gemaakt door Stichting Oude Markt Venlo en Hermusica Music & Entertainment Management.

  Lees meer »

 • Ugly food interview bij Bnr Nieuws radio


  Luister hier naar het fragment van Nieuwsradio


  Ugly Food - lelijk maar lekker!


  Ons beeld van perfecte appeltjes en peren is over datum. 
  Vreemd gevormd voedsel wordt nu vaak nog weggegooid of verwerkt omdat het niet past in een schoonheidsideaal. Aardappels in de vorm van hartjes en tomaten die er ineens uitzien alsof ze een gezicht hebben gekregen. Die groene boemerang is eigenlijk een ontzettend kromme komkommer. Ugly food© dus. 

  Studio Baan heeft het idee bedacht om Ugly Food© een tweede kans te geven. 
  Zij vinden het niet ethisch verantwoordt om per dag tonnen aan 2de of 3de soort groenten en fruit weg te gooien, omdat deze "toevallig" niet geaccepteerd wordt. Waarom moet alles er perfect uitzien als het evengoed hetzelfde smaakt?? 
  De helft van de wereld lijdt nog steeds aan honger, maar zo wordt afval weer voedsel. 

  Wij zijn dus op zoek naar kwekers en telers in Nederland om dit project te steunen en willen jullie vriendelijk vragen dit bericht zo breed mogelijk te verspreiden. 
  Wilt u meedoen aan dit concept en/of wilt u hierover wat meer informatie? 
  Neem dan contact met ons op.


  Lees meer »

 • Vandaag Staat UGLY FOOD in een artikel van DAGBLAD DE TROUW

  Volgens Ugly Food in Venlo is ons beeld van perfecte appeltjes en peren over datum. Hoewel de kranten vol staan over de crisis, voedselbanken overuren draaien en de wereld 925 miljoen mensen met honger telt, gooien we dagelijks uitstekend voedsel weg. Aardappels in de vorm van hartjes, tomaten met een neus, en wortels in de vorm van, nou ja, de foto spreekt voor zich. Ugly Food springt daarom in de bres voor deze lelijkerds. Ze zijn misschien 100% ugly, maar 200% tasty. De organisatie wil deze lelijke eendjes een kansrijke toekomst geven. 

  Voor ziekenhuiskeukens, cateringbedrijven, kantines en restaurants vormen ze namelijk een goedkoper alternatief. Voor deze voedselverwerkers is de smaakbeleving en voedingswaarde het belangrijkste. En of een winterpeen nu twee benen heeft, een paprika een extra dikke lob, de smaak is net zo goed. Bovendien ziet niemand de speling van de natuur nog als het eten op het bord ligt. Initiatiefneemster Sandra Baan in dagblad Trouw: Ik verdien niets met deze inspanning, maar iedereen heeft zo zijn roeping. Mijn actie is gebaseerd op louter ergernis over het weggooien van zoveel goed voedsel, alleen maar omdat de vorm of de kleur ons niet schikt. Baan heeft al met verscheidene kwekers contact over hun lelijke producten. Ook met de veiling is ze in gesprek. Daarnaast zijn afnemers erg geïnteresseerd. Baan: Restaurants in Venlo en over de grens in Krefeld staan te trappelen om mee te doen. Het cateringbedrijf Compass heeft belangstelling en verder heb ik contacten met een ziekenhuis in Venlo. Ik merk dat het erg aanspreekt, maar het duurt altijd even. Zoiets is niet in een week geregeld. Een andere logistiek kost tijd. Ben je of ken je telers die Ugly Food willen helpen? Laat het vooral weten, de Limburgers krijgen geen genoeg van lelijke groenten.
  Lees meer »

 • sinds vorige week volgen we Monique Désar (Delsing)

  2 mei 2012 zal ze haar allereerste Fashionshow geven in Domani te Venlo, deze in combinatie met een Expositie van Els Hendrikx , Els schilderde Monique haar eerste ontwerp na,
  velen vroegen haar al  waarom ze niet mee zou doen  aan Project Catwalk, maar volgens Monique zou ze daar niet op de goede plek zitten.
  de deelnemers van Project catwalk shoppen bij stoffenwinkels, zij shopt bij de bouwmarkten en woonwinkels,
  "vorige week stond ik lampekappen op mijn hoofd te passsen, je begrijpt dat mensen dan vreemd opkijken"
   
  Juist dat maakt het bijzonder, parapluhoesjes, lampekappen, kippengaas en zelfs de wegwerpchampagnefluuts op haar werk gingen mee naar huis...(3 grote vuilniszakken vol)
  Overal ziet ze wel wat in..
   
  Nog steeds weet ze niet wat ze ermee wil bereiken, vooralsnog doet ze het gewoon alleen omdat ze het leuk vind, en ze ziet het nog altijd als een hobby..juist dat maakt het ook zo leuk, ze organiseert de show helemaal zelf en bepaald haar eigen regels...Kleine modellen , zwangere modellen, het maakt haar niet uit, dat maakt haar bijzonder.
   
  De  interesse in haar werk neemt  toe.., maar ze blijft nuchter, en wil met haar show laten zien dat als je doorzettingsvermogen hebt, en een klein beetje brutaal bent, dat je het ver kan schoppen.
  Of je nu huisvrouw, werkende moeder of wat dan ook bent..
   
  Dat is haar boodschap aan vele vrouwen die hun dromen hebben..
  Ooit las ze zelf het boek , Dromen, Durven, Doen!!
  en deze slogan roept ze zelf dagelijks!!!
   
  IK DOE HET GEWOON..!!
   
  de jurk op de foto is Monique haar 2e ontwerp, dit was nog in de tijd dat ze met nietjes werkte (inmiddels is ze overgestapt op naald en draad)


  Lees meer »

 • Venloosche wil haar dromen uit laten komen...

  Wellicht kent u haar nog niet, Monique Désar (Delsing) Deze dame timmert aan de weg als Fashion Designer..wat begon nog niet eens zo lang geleden met een rol plastic en nietjes groeit nu uit tot iets wat ze nooit had durven dromen..!! Monique besloot om het gewoon te doen..en is momenteel bezig om een modeshow op poten te zetten bij Domani in Venlo, met prachtige modellen, een team visagisten en kappers en met veel hulp uit de Fashion wereld.. Vanaf nu gaan we wekelijks Monique volgen in haar weg naar deze Fashionshow.. en zullen zien wat er allemaal uit voortvloeit... de foto die u ziet is het allereerste ontwerp wat Monique heeft gemaakt..!!  Lees meer »

 • Twitter groei

  NIEUWS - 05 december 2011 10:45 Jan Libbenga Gerelateerd aan: Advertenties Search Twitter Twitter heeft 2400 adverteerders tegen nog geen zes 18 maanden geleden. Dat vertelde commercieel directeur Adam Bain op het Business Insider Ignition congres in New York. Een belangrijk deel van de advertentiegroei zal de komende maanden worden gerealiseerd door doe-het-zelf-adverteren, waarmee Twitter half november van start is gegaan. Deze vorm van adverteren is bij Facebook alleen al goed voor 3,8 miljard dollar per jaar, volgens marktvorser eMarketer. Doe-het-zelf-adverteren, waarbij de gebruiker net als bij Google AdWords zelf advertenties kan plaatsen, is vooral aantrekkelijk voor het midden- en kleinbedrijf, aldus eMarketer, dat verwacht dat Twitter in 2012 bijna 400 miljoen dollar aan advertenties zal kunnen verdienen. Op dit moment nemen twintig adverteerders deel aan het programma. Twitter experimenteert al enige tijd met verschillende advertentievormen. Zo is er Promoted Tweets waarmee merken tegen betaling hun tweet bovenaan de zoekresultaten kunnen tonen. Promoted Trends geeft adverteerders de mogelijkheid hun merk te tonen wanneer er op een bepaald topic wordt gezocht. Daarnaast is het al enkele maanden mogelijk om advertenties te tonen in de timeline van de gebruiker wanneer deze de adverteerder volgt. Sinds kort kan men ook advertenties plaatsen in de timeline van twitteraars die de adverteerder niet volgen. Twitter heeft zijn verkoopafdeling met 100 medewerkers uitgebreid. Tot voor kort bestond deze afdeling niet eens. De respons op Twitter reclames is hoog. Paramount Pictures zou 15 tot 18 miljoen dollar extra hebben verdiend dank zij een Twitter campagne rond de film Super 8. Het bereik van Twitter is groot: zeker 100 miljoen mensen gebruiken Twitter maandelijks. Daarvan gebruiken er 50 miljoen de dienst dagelijks. Lees meer »

 • Er is meer enthousiasme voor MKB-bedrijven om Social Media Marketing in te zetten

  Er is meer enthousiasme voor MKB-bedrijven om Social Media Marketing in te zetten; Merendeel MKB zet social media platformen in om echt in contact te zijn met klanten; Gebruik van social media geïntegreerd in marketing campagnes om klanten te bereiken neemt toe. Inzet van Social Media Marketing door MKB-bedrijven 

  In de afgelopen zes maanden is de bewustwording vande kansen van social media marketing voor het midden- en kleinbedrijf gegroeid wat betekent dat nu 81% van de respondenten social media inzet. In het voorjaar was dit nog 73% die in social media marketing investeerde. De top 3 bestaat uit Facebook, LinkedIn en Twitter. Facebook heeft qua social media platform de voorkeur en Twitter is als volger na Facebook hard aan het groeien. 

  Social Media inzet door het MKB voor klantcontacten Ongeveeer 60% van de MKB-bedrijven geeft in het onderzoek aan altijd te antwoorden als klanten vragen stellen of contact zoeken via social media platformen met de organisatie. Organisaties willen hierbij aandacht geven aan ‘de roep om gehoord te worden’ door klanten. De respondenten die hebben aangegeven geen antwoord te geven, deden dit door gebrek aan tijd, omdat ze het niet nodig vinden of omdat ze geen idee hebben hoe ze in dergelijke situaties moeten reageren. Geïntegreerde inzet van social media in marketing aanpak en campagnes De groei van social media inzet van de bedrijven in het MKB gaat niet ten koste van andere marketingactiviteiten. 65% geeft aan dat social media een goede aanvulling is op de andere marketingactiviteiten. Uit het onderzoek blijkt ook dat; 95% e-mailmarketing inzet; 98% de eigen website gebruikt voor marketingdoeleinden; 71% adverteert in print; 66% online adverteert; 55% event marketing inzet. Inzet van events Events (bijeenkomsten) worden als zeer belangrijk gezien omdat deze bijdragen aan het face-to-face contact wat voor het succes in het MKB als heel belangrijk wordt gezien. Digitale media kunnen qua inzet bij events goed helpen door de zichtbaarheid voor en na evenementen. Mobiel Op het gebied van mobiele ontwikkelingen doen bedrijven in het MKB nog niet veel, slechts 13% heeft een website die ook toegankelijk is voor mobiele devices (smartphones en tablets).


  Lees meer »

 • Speciale Klantendag bij DA NABBEN Venlo

  Na het overweldigend succes van afgelopen jaren heeft DA drogisterij- parfumerie Nabben de traditionele klantenavond nu uitgebreid naar een hele dag. Op donderdag 24 november as worden in de filialen aan het Gelreplein , Van Nijvenheimstraat en Vastenavondkampstraat te Venlo wederom de speciale klantendagen georganiseerd.

  Tijdens deze dag ontvangen de houders van de klantenpas (gratis verkrijgbaar aan de kassa) 20% korting op het gehele assortiment. ( uitgezonderd geregistreerde geneesmiddelen , speciale acties en babyvoeding tot 6 maanden.) Naast de 20% korting op Collistar, ontvangen de klanten bij aankoop van 2 produkten ook nog een oogmake-up remover t.w.v. € 20,00 cadeau en bij aankoop van een dag of nachtcreme van Louis Widmer ontvangt men ook nog een gratis serum t.w.v. € 12,50 (op =op) extra Op deze dag heeft EYELOVE zelfs de 2e bril op sterkte voor half geld!

  Ook zijn de winkels zijn deze avond langer geopend en wordt u, naast de hoge kortingen, verwent met een gezellig hapje en drankje. Tevens zullen er demonstraties plaatsvinden op het gebied van nagelverzorging en visagie. Natuurlijk worden uw Sint en Kerst inkopen mooi ingepakt, gewoon zoals u gewend bent. Last but not least ontvangen alle klanten die deze dag meer dan € 10,00 besteden nog een gratis shopper met inhoud.

  Lees meer »

 • Op stories.twitter.com staan verhalen over de positieve impact die een twitterbericht kan hebben

  Achter sommige tweets schuilen de meest bijzondere verhalen. Dat weten de bedenkers van Twitter als geen ander. Om die verhalen te vertellen en te laten zien welke positieve impact een tweet kan hebben, lanceerde Twitter deze week de website Stories.Twitter.Com Zo wordt het verhaal van de Amerikaanse nierpatient Chris Strouth beschreven. Zijn nieraandoening verergerde en hij had op korte termijn een nieuw orgaan nodig. Strouth besloot een twitterbericht te schrijven dat luidde, 'shit ik heb een nier nodig'. Binnen een paar dagen kreeg hij bijna 20 reacties, waaronder die van een oude kennis. En je raadt het al deze kennis besloot zijn nier af te staan. Op dit moment staat veertien verhalen op de site, maar Twitter roept iedereen op om via de hashtag #twitterstories meer verhalen op te sturen. Geplaatst op 03.11.2011 Lees meer »

 • Vierde Arcener Oktoberfest bijna uitverkocht.

  Vrijdag 21, Zaterdag 22 en Zondag 23 oktober staat de Hertog Jan Proeverij weer in het teken van het Oktoberfest. De vierde editie van dit geweldige feest zal net als de vorige keren plaatsvinden in de grote tent naast café de Hertog Jan Proeverij in Arcen. Met optredens van ‘Wir Sind Spitze’, Die Lustige Schlagerfreunden en ‘Die Alpengeier’ heeft Oktoberfest Arcen een ijzersterke muzikale bezetting. Voor vrijdag- en zaterdagavond dienen er kaarten gekocht te worden en vaart er ’s nachts een extra veerdienst tussen Arcen en Broekhuizen. De zondagmiddag is vrije entree en is er voor de jongsten een interactief circus. De vrijdagavond zal geheel traditioneel verlopen. Zittend aan lange Bayerische tafels en met de mogelijkheid een hapje te eten wordt de ultieme Oktoberfestbeleving gecreëerd. De bediening loopt in traditionele klederdracht en wij hopen uzelf natuurlijk ook. De muzikale begeleiding is in handen van ‘Wir Sind Spitze’. Dit muzikale gezelschap staat garant voor ‘stimmung’ en is een van de top-acts uit de regio. De zaterdagavond belooft een schitterende show te worden waar menig pul geheft zal worden. Die Lustige Schlagerfreunden zullen deze avond voorzien van de nodige Duitstalige hits. Deze avond zullen de Bayerische tafels plaats maken voor enkele hangtafels en een mega dansvloer waarop de voetjes van de vloer kunnen. Echter deze avond is bijna uitverkocht? Op de zondag hebben we ook aan onze kleinste gasten gedacht met een springkussen, een circus waar ze zelf mee mogen doen en een clown! Ook is er de mogelijkheid tot schminken. Een ideale familiedag dus waarbij vader, moeder, opa en oma rustig van een biertje kunnen genieten en de kids zich kostelijk vermaken. Met ‘Die Alpengeier’ haalt de Proeverij een heuse Duitse Oktoberfest-act naar de ‘Festwiese’ in Arcen. Voor meer informatie en kaartverkoop kijk op www.oktoberfestarcen.nl Lees meer »

 • Kermis Venlo

  Aanbod van attracties 2011 Meer dan 30 attracties zijn te vinden op de kermiseditie van 2011, op de nieuwe locatie. Oude Markt DecaDance VOF Vale Verwijk Miniscooter Hoefnagels Draaimolen Vermeulen Witstijn Lucky Cranes VOF Vale Verwijk Suikerspin Visker Wafels Hoefnagels Werf Autoscooter Hinzen Magic Kraak Terror Spookhuis Roels Venezia Labyrinth VOF Arjaans Kermisexploitatie Superrups VOF Jagers-Jansen Lucky Duck Korenblik Lijntrek VOF Roulaux Melissen Aqua Blasta Pullens Lucky Cranes Sipkema Pusher Van Reeken-Venekamp Schietsalon VOF de Haan Big One Sipkema Pinda/popcorn VOF de Ruiter Poffertjessalon Pieters Oliebollenkraam Hoefnagels Nougatkraam Pullens Wijngaardstraat Baby Flug van Hout Ballenfontein de Kort Barbercut Hinzen American Wipp VOF de Voer Scherphof Pijl & Boog Hinzen Churros Visker Mega Jumper Brunselaar Ballengooien de Haan Snackwagen Bakker Champignons de Haan Lees meer »

RSS
Alternatieve tekst